VALVEKESKUS

Räägime asjast – kes on kontorikaunitarid ja mis värk nende ummikutega on?

//Räägime asjast – kes on kontorikaunitarid ja mis värk nende ummikutega on?

Räägime asjast – kes on kontorikaunitarid ja mis värk nende ummikutega on?

Missugused inimesed need tehnikahuvilised on ja kuidas näeb välja tehnika osakonna hooldusjuhi tööpäev? Kuidas päev algab, kes on kontorikaunitarid ja mis värk ummikutega on? Kõik selle võtab järgnevas loos kokku Viking Security hooldusjuht Fredy.

Head lugejad, mina olen Fredy! Töötan Vikingis juba umbes kolm aastat. Alustasin turvasüsteemide tehnikuna ja tänasel hetkel töötan hooldusjuhi ametikohal. Töö on olnud kõike muud kui üksluine: pidev liikumine ja lennust probleemidele lahendamine on täis väljakutseid. Isiklikult mulle meeldib, kui mu töö on liikuv ja varieeruv, selle sees tunnen end kui kala vees. Täna on esmaspäev ja kell on 07:00 – LÄKSIME!

  • Linnulaul ja kohvilõhn

Heliseb äratuskell, mille äratustooniks olen valinud linnulaulu. Olen üks neist inimestest, kes ärkab esimese äratuskella peale ning ei snooze’i seda mitte kunagi. Kohvi on väga oluline osa hommikust, mida asun valmistama esimese ning seejärel kasimistoimingud. Nautides hommikujooki, avan esimest korda meilboksi. Sealt leian ma paar aruannet, mille lasen silmadega üle. Mõttes planeerin, kuidas neid kontori laua taga lahendama hakkan (kui ma üldse saan seda kontori laua taga teha). Kohvi lõppedes pesen nõud ning asun töökoha poole teele. Samal ajal ise kuskil seitsmendas dimensioonis paika pannes, mida ma tänase päeva jooksul pean ära tegema.

  • Vara tööle hilja voodi, nii see naeratus näole toodi

Kontori jõuan ma varakult – võiks öelda, et pürgin isegi pjedestaalile. Ainult tehnika valdkonna- ja büroojuht edestavad mind. Asun arvuti taha klõbistama, märkamatult möödub tund-poolteist ning paiskan end siis majast välja. Hommikused Tallinna ummikud on selleks korraks läbi. Leian end mõne tarnija juurest konsulteerimas, kuidas mõnda süsteemi veel paremini saaks üles ehitada. Imelikul kombel ei jää huumor mängust välja ja naerusui sukeldun taas liiklusesse. Muide, selleks ajaks on mu telefonile helistatud ca 10 korda: olen kolleegidele esmased juhtnöörid kätte andnud, kuidas mina üht või teist asja lahendaks. Olen üsna veendunud, et minu meetod pole parim, kuid loodan, et tehnikud suudavad ka enda loovust ülesse näidata.

  • Kontorikaunitarid

Esmased sagimised sagitud, jõuab kätte lõuna. Lolli nalja tehes vean kontorist kaunitari või kaks üle tee odavasse lõunarestorani sööma. Sel ajal olen kuulaja rollis, kus annan vajadusel elulist nõu, ja tunnen, et selles osas on vähemasti päev korda läinud. Pärast lõunat on mul objekti ülevaatus ning vahepeal jõuan põigata läbi ka teise kliendi juures.  Muheda vestluse käigus parandan mõne rikke, mis hommikul aktuaalne oli.

  • Töö mis ei o